15 Ağustos 2017 Salı

Full Pogram İndir

Programlar bilgisayarların besin kaynakları gibidir. Belli başlı programlar olmadığında bilgisayarınız bir kalastan farksızdır. Programlar bu kalası şekillendirmeye yarar.

Program indir

programlar genellikle ücretli olarak satılmaktadır üreticilerin giderleri ve masrafları karşılanması amacıyla bu gereklidir. Ama bazı programlar vardırki bunlar abartı şekilde ücretlidir. Binli rakamlardan başlayan fiyatlara bir çok kişi ödeyemez. Ama ücretsiz olarak kullanmanın bir yolu var. Tabiki yasa dışı ve yasak ama zorundaysanız pek bir seçeneğiniz olmuyor. İşte burada size bu programları sunduğumuz program indir sayfamıza alalım.


Dumpper Programı Nedir?


Dumpper wifi modemlerdeki wps açığını kullanarak modem şifrelerini kıran programdır. Bu program için genellikle bir laptop kullanılır ve çevre binalarda veya kişilerdeki modemlerin şifresini kırmak için kullanılır. Tamamen yasadışı ve cezası olan bir progradır, tabiki yakalanırsanız. O da biraz zor.  Dumpper programı indirmek için tıklayın.


Tabiki bedava internet kullanmanın başka başka bir çok yolu var. Bunlar sadece bir kaçtane öneri diyebiliriz. Sürekli aktif araştırmalarla devam ettiğimiz bedava internet makalemizi inceleyebilir önerilerde bulunabilir ve bir çok kişinin bedava internet kullanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder